menu close menu

azura Workshops

Hieronder kan je onze verschillende workshops met de nodige informatie terugvinden. Heb je nog meer vragen over de verschillende behandelingen, aarzel dan zeker niet om even contact met me op te nemen.

Workshop Babymassage - privé
(1 lesdag van 1 uur)

Workshop Babymassage

 

In deze korte cursus leren we de (nieuwe) moeder om haar baby of kleuter op de juiste manier te masseren. De cursus Babymassage is gebaseerd op de Shantala massage en is oorspronkelijk een vorm van totale en ontspannende lichaamsmassage voor baby's, die in India deel uit maakt van de dagelijkse verzorging.In de korte versie van de Shantala Babymassage cursus leer je het volgende:

  • Houding bij het masseren
  • Gebruik van oliën
  • Enkele specifieke massagetechnieken
  • Volledige massage


Praktisch:

Deze workshop is geschikt voor baby's vanaf 6 weken en wordt enkel aan huis gegeven. Denk eraan, wanneer je baby voor de 1ste maal gemasseerd wordt, is het mogelijk dat hij of zij dit niet de volledige duur toestaat. Babymassage moet rustig opgebouwd worden. Vooraleer de masseuse komt, zorg je dat jouw baby reeds enige tijd gegeten heeft en niet te moe is. Een hongerige, vermoeide baby laat zich niet masseren. Zorg voor een goed verwarmde kamer zoals bij het geven van een badje. Masseren gebeurt op een warmwatermatrasje dat wij meebrengen, op de grond of op een tafel of verzorgingskussen.

Babymassage is een leuk geschenk voor mama, maar ook leuk om aan te leren aan papa, oma of opa!Duur: 1 lesdag van 1 uur (kort programma)terug naar boven

Workshop Zwangerschapsmassage voor koppels

Workshop Zwangerschapsmassage voor koppels

 

Je bent samen zwanger! Tijdens deze workshop zal je partner enkele massagetechnieken leren die kwaaltjes verhelpen tijdens de zwangerschap én die je helpen ontspannen tijdens de bevalling. Hier staat ontspanning centraal maar je krijgt ook heel wat informatie mee rond zwangerschap en masseren. De workshop start met een relaxatieoefening voor beide partners. Na het theoretische gedeelte masseert de partner onder deskundige begeleiding de zwangere partner.Praktisch:

  • Zwangerschapsmassage kan vanaf 2de trimester of 12 weken zwangerschap tot aan en tijdens de bevalling.
  • Wij brengen alle materiaal mee.


  • Duur: 2 uur    terug naar boven

Nieuws & Acties

Ontdek onze laatste nieuwtjes & acties!
meer info

Maak een Afspraak

Email: sabine.azura@telenet.be
Telefoon: 0494/806.342
Contactpagina
Maak afspraak