menu close menu

azura Massages

Hieronder kan je onze verschillende massages, namelijk voetreflexmassage, hotstone -, relaxatie – zwangerschaps-, postnatale, baby- en kindermassage met de nodige informatie terugvinden. Heb je nog meer vragen over de verschillende behandelingen, aarzel dan zeker niet om even contact met me op te nemen.

Voetreflexmassage

Voetreflextherapie

 

Voetreflexologie is één van de krachtigste natuurlijke therapieën om de stress en de spanningen van het moderne leven te bestrijden.

De voet weerspiegelt als het ware het hele lichaam. Elk orgaan en lichaamsdeel is door energiestromen verbonden met bepaalde reflexzones in de voet. De toestand van de reflexzones op de voet geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam. Door de zachte massage van bepaalde delen van de voet kan men de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuniteitssysteem versterken. Stress en spanningen kunnen door het bewerken van de reflexzones worden verlicht.

In causale voetreflexologie wordt de beweging van de organen hersteld, via het bewerken van de corresponderende zones in de voeten. Daardoor wordt de kwaliteit van de functies van de organen bevorderd.

Eveneens heeft voetreflexologie een zeer heilzame werking tijdens de zwangerschap. Tijdens je zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren, lichamelijk en geestelijk. Het is een goede voorbereiding op de bevalling. Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. De reflexologie geeft verlichting bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Reflexologie kan eveneens worden ingezet om de bevalling op te wekken wanneer je bent uitgerekend. Na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden.Praktisch:

Bij de eerste sessie is er een intake-gesprek waarbij nagegaan wordt of u bepaalde klachten heeft zoals hoofdpijn, slecht slapen, obstipatie, rugklachten, stress, emotionele problemen...
Op basis van uw klachten wordt een behandelingsplan op maat opgesteld. Ook wie geen klachten heeft kan in aanmerking komen voor een voetreflexbehandeling. Deze behandeling is hoe dan ook zeer ontspannend en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
De voetreflex massage wordt op beide voeten toegepast en kan aldus volledig gekleed gebeuren (zonder kousen uiteraard). De behandeling duurt minstens één uur. Na de massage is het belangrijk voldoende water te drinken en de rest van de dag geen te zware inspanningen te doen.Voetreflexmassage baby/kind 1ste sessie 60 minuten: € 50

Voetreflexmassage baby/kind 30 minuten: € 30

Voetreflexmassage volwassene 1ste sessie 90 minuten: € 70

Voetreflexmassage volwassene 60 minuten: € 50

Verplaatsing gratis in Hemiksem – Schelle - Aartselaar
Verplaatsing buiten deze gemeenten € 0.40/km, met een minimum van €5terug naar boven

Regendruppelmassage

Regendruppelmassage

 

De Regendruppelmassage vindt zijn oorsprong bij de Lakota of Titonwan, een inheems Noord-Amerikaans volk dat leefde in de 17de eeuw.
De Regendruppel massage brengt ons fysisch, mentaal en emotioneel in balans.
We beginnen de massage bij je voeten. De voeten worden met ‘Valor’ behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze je lichaam helpt energetische balans en rust te vinden. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt uw lichaam voor op de regendruppel massage techniek. Hierdoor worden door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten uw innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd.
Daarna worden de 8 verschillende essentiële oliën, thijm, basilicum, pepermunt, oregano, wintergreen, cypres, marjoram en Valor één voor één op de rug gedruppeld. Door met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken te werken trekken de plantaardige stoffen in uw rugspieren waardoor ze zich ontspannen; het immuunsysteem en spijsvertering worden bevorderd en chronische pijn van het lichaam vermindert. Opgelet! Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen wegens het gebruik van heel specifieke etherische oliën.Praktisch:

De regendruppelmassage wordt enkel in de massagepraktijk zelf gegeven omdat we de etherische oliën liefst op een zelfde plaats houden. In de massageruimte heerst een ontspannen en energetisch zuivere sfeer waar relaxatiemuziek een extra dimensie geeft aan deze massage met etherische oliën.
Enkel de voeten en de rug worden gemasseerd.Duur: 75 minuten, er wordt een volledig uur gemasseerd

Prijs: € 70terug naar boven

Relaxatiemassage

Relaxatiemassage

 

De relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen ontspannende massage, die je lekker loom maakt vlak na de massage, maar je daarna licht, opgeladen en energiek laten voelen, zodat je het dagelijkse leven weer helemaal terug weerwerk kan bieden. De relaxatie- en sportmassage zijn manuele massages van het volledige lichaam. Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld . Indien u kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld. Er wordt gebruik gemaakt wordt van etherische oliën met elk hun specifieke werking; keuze van olie wordt aangepast aan uw noden.Praktisch:

Je kan genieten van een massage in de massagepraktijk van azura of bij jou thuis. Vooraleer jouw masseuse arriveert neem je best een warme douche om de spieren al wat te ontspannen en de poriën open te zetten, zodat de olie goed kan opgenomen worden en de huid zuiver is.
Zorg voor een rustige, goed verwarmde kamer van ca 22 graden, die kan verduisterd worden. De ruimte moet groot genoeg zijn om een massagetafel te kunnen plaatsen met bewegingsvrijheid rondom.
Bij aankomst volgt een kort intake-gesprekje. Daarna wordt de massagetafel in gereedheid gebracht.
Enkel het gedeelte dat gemasseerd wordt, wordt bloot gemaakt. Wij zorgen voor handdoeken.Duur: 75 minuten, er wordt een volledig uur gemasseerd

Prijs: € 60

Verplaatsing gratis in Hemiksem – Schelle - Aartselaar
Verplaatsing buiten deze gemeenten € 0.40/km, met een minimum van €5terug naar boven

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

 

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken en maken plaats voor het groeien van je baby. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de bevalling en de ontwikkeling van het kindje.

Dit alles kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, spierkrampen en opbouwen van stress, want ook geestelijk is dit alles een hele aanpassing voor jou.

Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even te ontspannen. De krampen zullen verminderen, je zal je beter voelen in je lichaam en beter kunnen slapen. Dit alles heeft een positieve werking op het kindje in je buik dat zal voelen dat jij meer relaxed bent.Praktisch:

Je kan genieten van een massage vanaf het begin tot de laatste dag van je zwangerschap en terug vanaf 4 weken na de bevalling. Vooraleer jouw masseuse arriveert neem je best een warme douche om de spieren al wat te ontspannen en de poriën open te zetten, zodat de olie goed kan opgenomen worden en de huid zuiver is.
Zorg voor een rustige, goed verwarmde kamer van ca 22 graden, die kan verduisterd worden. De ruimte moet groot genoeg zijn om een massagetafel te kunnen plaatsen met bewegingsvrijheid rondom.
Bij aankomst volgt een kort intake-gesprekje. Daarna wordt de massagetafel in gereedheid gebracht. De massage gebeurt in zijligging. Hou enkele extra kussens in gereedheid.
Enkel het gedeelte dat gemasseerd wordt, wordt bloot gemaakt. Wij zorgen voor handdoeken.Duur: 75 minuten, er wordt een volledig uur gemasseerd

Prijs: € 60

Verplaatsing gratis in Hemiksem – Schelle - Aartselaar
Verplaatsing buiten deze gemeenten € 0.40/km, met een minimum van €5terug naar boven

Postnataal Sluitingsritueel

Postnataal Sluitingsritueel

 

Een Postnataal Sluitingsritueel is ideaal ter ondersteuning van jouw herstel proces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van je babyblues.

Tijdens de zwangerschap veranderen er verscheidene dingen in je lichaam en wordt dan beëindigd met de meest intensieve oefening die je waarschijnlijk al hebt meegemaakt, namelijk de bevalling. Een bevalling wordt vaak vergeleken met het lopen van een marathon. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar vooraleer je volledig hersteld bent. Zo intensief is "de bevalling".

Bovendien verdien je het om na die zware inspanning lekker verwend te worden!Duur: 75 minuten, er wordt een volledig uur gemasseerd

Prijs: € 60

Verplaatsing gratis in Hemiksem – Schelle - Aartselaar
Verplaatsing buiten deze gemeenten € 0.40/km, met een minimum van €5terug naar boven

Babymassage

Babymassage

 

Babymassage heeft als doel de overgang van het besloten leven in de baarmoeder naar de grote wijde wereld te helpen maken. Het ademhalingsstelsel, de circulatie, het spier- en zenuwstelsel, de zintuigen, het moet allemaal nog groeien. Babymassage ondersteunt die groei. We kunnen stellen dat het aanraken, het knuffelen, het wiegen, het huid-aan-huid contact, het gericht masseren - zeker in het eerste levensjaar - zeer belangrijk zijn.

"Babymassage is ideaal om een hechtere band te creëren tussen moeder en kind."Babymassage heeft vooral een positieve invloed op:

  • Slaapgedrag
  • Spijsvertering (krampjes, verstopping en andere ongemakken)
  • Kwijtraken van spanningen
  • Weerstand tegen ziektes
  • Onrustige en gevoelige baby's


Praktisch:

Denk eraan, wanneer je baby voor de 1ste maal gemasseerd wordt, is het mogelijk dat hij of zij dit niet de volledige duur toestaat. Babymassage moet rustig opgebouwd worden.
Vooraleer de masseuse komt, zorg je dat jouw baby reeds enige tijd gegeten heeft en niet te moe is. Een hongerige, vermoeide baby laat zich niet masseren.
Zorg voor een goed verwarmde kamer zoals bij het geven van een badje.
Masseren gebeurt op een warmwatermatrasje dat wij meebrengen, op de grond of op een tafel of verzorgingskussen.Duur: 30 minuten

Prijs: € 30

Verplaatsing gratis in Hemiksem – Schelle - Aartselaar
Verplaatsing buiten deze gemeenten € 0.40/km, met een minimum van €5terug naar boven

azura Cadeaubon

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een azura-cadeaubon?

Stuur je naam, adres van de gelukkige (hebben we nodig voor berekening van de verplaatsingskosten) door via het contactformulier.
Je kan de bon zelf komen afhalen of je krijgt een rekeningnummer toegestuurd waarop je het door jouw gekozen bedrag voor de cadeaubon kan storten.
Na de storting wordt de cadeaubon naar je opgestuurd, of rechtstreeks naar de gelukkige indien je dit wenst.terug naar boven

Nieuws & Acties

Ontdek onze laatste nieuwtjes & acties!
meer info

Contacteer Me

Email: sabine.azura@telenet.be
Telefoon: 0494/806.342
Contactpagina